Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugonio


jag minns egentligen inget annat än att vi en gång knullade tills jag blödde näsblod
tjockt och varmt över persisk matta
försöker frammana ditt ansikte
minns bara din framfart i mig
att vi en gång knullade tills jag blödde näsblod
tjockt och varmt över persisk matta
minns kanske konturerna av rummet och att det var natt men mest bara att vi knullade tills jag blödde näsblod
tjockt och varmt över persisk matta
dov röst
dina andetag mot min panna
om vi lyssnade på musik
men ser framför mig att vi en gång knullade tills jag blödde näsblod
tjockt och varmt över persisk matta
om jag gav dig mitt nummer
hur du klädde av mig
om vi överhuvudtaget sa något till varann
enbart en bild av att vi en gång knullade tills jag blödde näsblod
tjockt och varmt över persisk matta
vi var väl på golvet i någons lägenhet
rörelser och kroppsspråk
kindben och skärpt blick jag glömt
jag minns bara att vi en gång knullade tills jag blödde näsblod
tjockt och varmt över persisk matta
att vi en gång knullade tills jag blödde näsblod
tjockt och varmt över persisk matta
att vi knullade tills jag blödde näsblod
tjockt och varmt över persisk matta
att vi fortsatte





Fri vers av tildam
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-27 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar den.
2016-08-13

  petter rost
Att denne frenetiska text har en "rycka på axlarna-ton", som Guderian menar, kan jag omöjligen höra. Tvärt om, nästan – poeten använder sig av vår fascination för eller lockelse till pornografia – spelar oss, åtminstone manliga, läsare i famnen för att på så vis klä av den erotiska akten dess plats på guldstolen, som det i alla situationer högsta av höjd. Därför läser JAG detta som snarare ett rop på ett större kärlekens innehåll – ett längtanspoem. Vilket som – starkt som ebenholz är det!
2016-07-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
att dela det minnet med dig är att betänka sig in i paradiset
2016-07-28

    ej medlem längre
Gilla den där rycka på axlarna-tonen som fan. Ä liksom svag fö kompromisslös obryddhet. Inge jävla moraltjafs. Ba ett iskallt konstaterande. Snyggt mä upprepningarna å
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam