Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte hjälpa

vilka föräldrar man får när man föds
Jag har själv haft turen att få födas i Sverige
med världens snällaste mamma och pappa
Vilket jag är tacksam över
För det är när jag på Tv får syn på barnen som lever på
en soptipp i Manilla som jag kan känna
att mitt hjärta blöder
Är inte ett dugg avundsjuk men känner ändå att de en dag
skulle kunna vara mina egna systrar och bröder
För livet är ingen dans på rosor många gånger
mina älskade vänner
Många problem att brottas med genom livet då man
inte kan ta någonting för givet
Många besvikelser
Så det gäller väl ändå att försöka leva sitt liv på rätt sätt
vilket kanske inte alltid är så lätt
Grupptrycket ligger där latent och gnager en på benen
beroende på vart man bor och kommer ifrån
för förhållanden
Det gäller både fattig som rik
Så man kan inte hjälpa vilka föräldrar man får när man föds
De människorna som formar en i början av livet...

Ken Cassel
27/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-27 06:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns mycket som man kan vara tacksam för...bra skrivet...
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel