Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olika perspektiv ger olika sanningar


Sensommarhälsningen

stilla morgonstund

långsamt vaknar sömnig jord -

hör, augustifrid

 

havet mjukt och slätt

morgonrodnads ömma kyss -

nypondaggen flyr

 

ejdern dyker djupt

sädesärlans sirlig flyg -

hav som aldrig sov




Bunden vers (Haiku) av Stephie
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-27 09:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att skåda livet
Med olika ögon.
Där kan Poesin
Hjälpa till!
Skirskönt
Skaldat!
:)
2016-07-30

  mare VIP
Vacker dikt
2016-07-27

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker om ditt perspektiv ...
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Stephie
Stephie