Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar smärtor

Sommarens varma vindar är äntligen här
morgonsolen lyser när jag öppnar fönstret och fåglar jag hör
värmen smeker mina nyvakna varma kinder
jag får en vacker kyss av en envis fluga invid min näsa
troligtvis lever den inte länge till
för jag tar min hand och blir sen irriterad och smäller till
men vad fan gör det när det finns hundra och åter hundra till
får nog gömma mig under täcket så dom jävlarna inte ser mig
naken stiger jag upp ur min säng och ser just dig
en geting på min snorre och jag ger han stryk från lakanet från min säng
den jäkeln stack då mig mitt på snoppen min och det kom ett till gäng
jag trodde att snorren dog för han sa inte längre hej till mej
aggressiva getingar är det värsta jag vet och alla var nu ute efter mig
in i frysen men svullna snorren var det enda jag kunde komma på
men då var det för sent för den var redan alldeles blå
ringde då 112 och frågade hur det skulle gå
ta två alvedon så ska det nog bli bra sa käringen till mig
vänta och se om svullnade går ner men pitten kansk blir lite sné
om det var någon som blev sné så var det ju jag
la på luren och jag väntade en hel jävla dag
ja dessa sjukvårdsupplysningar är verkligen till hjälp dessa tider
när hälften av mänskligheten går omkring och lider
nä nu är det verkligen slut
med allt festande och underbara fredags skjut




Bunden vers (Rim) av 100% Granit
Läst 132 gånger
Publicerad 2016-07-27 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit