Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergång

Ibland upplever jag mig själv
som en mottagare
av hemliga signaler
jag ser eldslågor slicka väggarna
längs insidan av vårt rum
där din fladdrande tunga
nu söker ett nytt offer
jag vill resa mig upp
och säga
att det här går inte längre
men jag sitter kvar
kroppen som ett dovt mollackord
och huvudet fullt av undergång




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-27 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP