Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd och osäker

Din osäkerhet gör det svårt för mig
att hitta fram till underbara dig
ibland så ler du som änglarnas underbara ljus
och du förgyller varje del av mitt hus
nästa sekund kommer en otrygghet fram
som en rädd liten fisk i en smutsig damm
du varken ser eller hör mina ord
jag skriver dem t.o.m på ditt bord
var befinner du dig när känslorna tar över dig
är det de gånger som du verkligen behöver mig
var ärlig min sköna ängel och prinsessa
jag kan skaffa dig en penna som du kan skriva med och vässa
jag letar varje dag efter möjligheter för att nå fram till dig
för det enda jag vet är att den enda du tillhör är just mig




Bunden vers (Rim) av 100% Granit
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-28 05:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ärligt och bra skrivet! Fantastiska rim!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit