Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan

en gång i livet var jag blind
för livet mitt togs av en vind
ångest av panik reste sig i mig
jag visste inte om det handlade om mig eller dig
vad hände denna dag då jag tappade tag
inget var ju längre det som kallas jag
min önskan är att hitta tillbaks igen
till mig själv åter och få vara mig själv men
det går timmar, dagar och år
och inget får mig att läka mina sår




Bunden vers (Rim) av 100% Granit
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-28 05:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra rimmat och ett bra budskap!
Vägen tillbaka leder genom djuren, naturen, vänner och litteraturen bl a
redskap yoga meditation bl a
Lycka till!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit