Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Islamiska staten

Även om det är något som blöder
finns det något som göder
både dig
och mig
livet ger oss alla hopp
om att våga ta ett till dopp
ut i livet med ett renat sinne och en vacker kropp
det ska inte finnas någon som säger stopp
då får du smaka på mitt svenneslag
som du kommer att känna varje dag
äckliga spydiga invandrare som våldtar och slår
dem ska ja krossa så att de fattar och förstår
skada inte det som är mitt
med din mesiga fjantiga pitt
gräset blir fortfarande grönt
men för dig blir det inte skönt
gör det enkelt för dig ditt svin
låt mig hälla över dig en liter rött vin
som motsvarar alla de oskyldiga ni dödat era as
ni är patetiska och omogna barn utan kärleken kraft
det är tråkigt nog något ni aldrig haft
flyg iväg till ert land som ni inte längre har
vart ska ni ta väg om ni inget har?
Ni suger värre än nybörjare på en ensam strand
och ni är på väg till världens rand
där får ni möta Muhammed eller Gud
då får ni äntligen livets enda bud
att älska och inte hata någon från denna värld
men det blir nog svårt för någon som inte är lärd
Leave us alone
or we break your bone




Fri vers av 100% Granit
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-28 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit