Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrakor, fågelträd

Dimmor speglar sig i sjön
vattenytan är av glas och svartnat silver
stranden brant och vådlig
jag bär ditt leende
och din blick då du gav dig av
ännu en tid
skall din ryggtavla skymta mellan träden
innan du uppgår i lövsly,
regndoft och bark




Fri vers av Grävling
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-28 22:01



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Stranden brant och vådlig tillammans med vattenyta av glas och svartnat silver ger en bakomliggande hotbild, eller kan jag kalla det djup bakom det älskade och bevarade leendet och den bortvända kroppen på väg mot upplösning. Men närvaron dröjer kvar i naturens närbilder.
2016-10-23

    ej medlem längre
Fin blandning av det jordnära och flyktiga.
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling