Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~ Du ~~

släpper på snöret
Lutar dig tillbaka
Låter drogorna flyta i dina vener

Åter igen är du i din egen värld
En värld där ingen kan komma åt dig
Dimman sluter sig runt dig

Orkar inte sitta och vänta på dig mer
vill inte vänta på beskedet om din död
Känner mig vilsen,liten och helt utan stöd

Det tar aldrig slut
Du är för svag
Drogen är din själ

Telefonen ringer mitt i natten
Rösten är hes
Det är nån som ring fel

Morgonen gryr
Mamma vart är du
Varför fortsätter du att flyr....




Fri vers av Evica
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-05-10 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evica
Evica