Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~ Bara försök ~~

Det tisslas och trasslas i alla vrår

Är tött på att ni trampar på mina tår

Ni dömmer utan att känna

Tror att ni mig kan hämna

Försöker ni mig tämja

så skapar det bara osämja.

Jag besitter talets gåva

Det kan jag med handen på hjärtat er lova..




Fri vers av Evica
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-05-23 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evica
Evica