Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~ lessen ~~

Djupare och djupare
Sjunker jag sakta

Trampar
det svarta vattnet

ropar till döva öron
jag drunknar

Men ingen hör....





Fri vers av Evica
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-07-28 01:02



Bookmark and Share


  Andreas Safer
i med dig bara, ibland måste man nudda botten för att kunna skjuta ifrån. vacker dikt
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Evica
Evica