Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~~ Känslan av kärlek ~~

Saknar dina kramar
Att känna din ömhet,din värme
Vill känna en lätt smekning mot min kind
Låta mina läppar snudda mot din,
Att få se in i dina intensiva och vackra ögon.
Vill ha dig nära ständigt,
Tänk att bara få vara din.
Hoppas jag hittar dig snart...




Fri vers av Evica
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-04-28 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evica
Evica