Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
besvikelse


Besviken

Du säger till mig
vart är min pappa
Han sover svarar jag dig
Ljuger för dig
vill inte såra
inte vill jag göra dig besviken.

Jag ser saknaden i dina ögon
hör den i din röst,

Vad ska man säga,

Vi vuxna är egoister...




Fri vers av Evica
Läst 635 gånger
Publicerad 2005-03-10 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evica
Evica