Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk pratar gärna om både det ena och andra

Ibland mycket om sig själva
Inte mycket att göra åt
De vill väl bara vara lite sociala och att alla ska få veta
Dela med sig lite
Hur gulligt som helst
Så vem kan då de här pratglada vännerna klandra
För där står Alexandra och låter ingen annan
få en syl i vädret
Som vanligt
Och det med den höga musiken i bakgrunden
Själv blir jag till slut helt galen av allt snackande
och gapande och lallande att jag bara stänger av
Eller så tar jag bara på mig min jacka och går ut
och börjar vandra
Allt för att kunna rensa huvudet lite…

Folk pratar gärna!

Ken Cassel
29/7-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-07-29 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel