Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna igår och inspirationen bara flödade


Tråkiga Veckan

Det är oändligt tråkigt just nu

Tråkigt ingen aktivitet

Sluter sig för att göra nånting

Gnistan om livet är borta för en stund

Ingen trygghet ,bara oro i kroppen

Önskar att få tala med någon vettig människa

Men det är ingen ide;att ens försöka,alla jobbar väl och har sitt konstiga liv

Frågan är om dom ens undrar vad du gjort eller vill göra,dom säger lägg dig inte i

Det är ju hopplöst att samarbeta,,lika bra att se på någon tv serie eller film

Denna dagen och denna tråkiga vecka börjar närma sitt slut

När vardagen kommer ,så blir det stress som vanligt  och konflikter på alla håll och kanter

Nu har tiden gått och dagen är förstörd

Gunilla 2016









Fri vers av gj57an
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-07-30 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an