Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar




Någon har sagt mig att fjärilar kan flyga

Någon har sagt mig att blommor kan blomma ut


Någon har sagt mig att moln  står stilla

Någon har sagt mig att fåglar bygger bo uppe  i  trädet

Någon har sagt mig att gräset är grönt

Någon har sagt mig att det finns djur i skogen


Detta hände  för en stund

Det blev en värld som  du visste redan fanns

En värld full av längtan till naturen

Naturen vi ska vara rädda om

Sköt om er

Gunilla 2017





Fri vers av gj57an
Läst 294 gånger
Publicerad 2017-07-30 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an