Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite små mys








Säg godmorgon

Ta fram din favorit kopp

Ta fram din älsklingsfrukt

Njut av en härlig god frukost

Som  någon kär  vän gjort i ordning

Säg tack det var gott

Ge din kära  vän en  kyss på kinden

Och  all lycka under dagen

Jag ska minnas vad du gjort åt mig

Att du tänkte på mig att jag skulle må bra

Att du tyckte jag skulle få njuta en stund

Detta kallar jag att någon vänlig själ bryr sig

Och ett litet tips


Krama varandra med


Gunilla 2017




Fri vers av gj57an
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-17 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an