Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig





Att gråta en skvätt är bra för sinnet

Att krama en kudde gör sömnen bättre


Nån som bryr sig om dig för. en stund


Att krama om varandra sägs göra dig lugn


Här kommer min godnatt kram till er alla

zzzzz
Sov gott


Gunilla 2017







Fri vers av gj57an
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-24 23:44



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Gråt på, det är bra för själen
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an