Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset




Ljuset brinner för mig

Ljuset brinner för oss alla

Ljuset ger oss fin budskap


Se på ljuset och tänk

Se på ljuset och önska nått

Se på ljuset och bara njut


Släck ljuset och  ta  med dig lyktan

Släck ljuset och kliv in i stugan och värmen


Nu kan du tända ett nytt ljus och låta det brinna ett litet tag igen

Det ljus som nu brinner gav livet en stund att få glädjen tillbaka  och tryggheten

Gunilla 2017




Fri vers av gj57an
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-25 23:36



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så fint. Ljuset som får lysa upp.
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an