Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kusligt



Något otäckt  har hänt

Någon ville något ont

Någon skadade dess hem


Önskar att någon kan förstå

Förstå vilka konsekvenser  det blir

Denna onda värld har blivit värre och värre

Kan vi inte stoppa det här och nu

Slut på krig och våld

Människor flyr och mördas

Barnen far  illa

Hoppas någon vill förändra världen

Kanske en som förstår att vi måste göra nått

Tankarna går vidare till alla djur

Mår bara illa,av att se bilder i media

Hörde att någon precis förändrat världen
på ett litet ögonblick

Så nu kan jag vara hoppas att så får bli


Gunilla 2018









Fri vers av gj57an
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-02 14:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu är det så, Gunilla, att ingen av oss kan svära sig fri.
Vi bär alla på ondska.
Det är alltid bekvämt att titta på Hitler, Ted Bundy eller Khomeini.
Men det är att göra det väldigt enkelt för sig.
No one is innocent!
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an