Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Augusti kväll.


Blå skymning

Jag speglar mig i stillheten
Blå skiftningar väcker min
längtan.

Det är djupen jag vill se mer
av.

Den du är i blå nyanser.

Ytspänningen är förbi men
under ytan finns vi.




Fri vers av WyS VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-30 11:14



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
åh så vackert <3
2016-08-03

    ej medlem längre
Verkligt vackert...ja det är under ytan vi finns!
2016-07-31

  ResenärGenomLivet VIP
En fin text till ett ljuvligt foto...
2016-07-30

    ej medlem längre
Så fint så!
2016-07-30

  i af apa
vackert!
särskilt slutet
snyggt!
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP