Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISIS

Förändra vända ändra
denna värld löper mot sitt slut
ett par år till innan allt står still
förstår inte hur en liten grupp
kan förändra en världslig trupp
Krossa nu dessa as
så att de går i kras
annars är det slut
på våra liv och rester av vårt krut




Bunden vers (Rim) av 100% Granit
Läst 142 gånger
Publicerad 2016-07-30 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit