Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olympiska spel

Lyxiga olympiska spel för miljarder i ett fattigt land.
Inte en rimlig prioritering...




Övriga genrer (Essä/Recension) av boen
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-31 12:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessutom är Brasilien en korrupt stat där folkvalda ledare kan avsättas med falska anklagelser som grund.
Troligen var det USA som gjorde en "Pinochet" igen. Numera är man mer "smooth operators".
Man är livrädda för vänstervågen i Latinamerika.
2016-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Håller med till 5000%!
Jag HATAR dessutom Olympiska spel!
2016-07-31

    ej medlem längre
bra p.r för landet.
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen