Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriad

Jag är så trött på alla dessa röster
jag orkar inte vara
när vi ser på varandra
utan att förstå varför vi är här
finns det något annat än ensamhet
befriad och bedrövad
söker jag efter en nyckel
och en dörr
till ett lugn som kan bli min vän
om jag tänker att jag vaknar
kanske jag gör det
jag rör mig sakta men säkert
ut ur bild




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-31 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP