Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och postgången ännu för dålig för promenader...?


En vandring...


Jag gick
Samma steg
Som vi gick
När vi vandrade
Tillsammans
Men ändå inte


När du ville
Jag skulle ropa ditt namn
För du sa
Att jag vet
Vad du heter
Att jag känner
Ditt namn
Och du ville veta mitt
Som jag aldrig
Gav dig
Mer än i gåta

Vi gick
Vid björnbärsrisen
Med grusväg under foten
Och lukten av regn
På solvarm asfalt
Som låg mjuk och varm
Kring oss
Och jag älskade nog
Dig

Något har hänt
Det känns så annorlunda nu
När jag vandrar ensam
Här på vår biväg
I solen

Jag saknar liksom inte längre
Inte så
Som igår
Jag bara undrar
Tänker lite
På vad som hade hänt
Om vi mötts
Vid bivägens slut
En annan solig torsdag
Än den som förblev
Tom och grå

Jag gick
Samma steg
Som vi gick

När vi vandrade
Tillsammans

Men ändå inte...



TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-01 13:16



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den Är Klassisk - Skön att läsa, att låta ögonen vila på. Den är allt den kan bli o Jag Gillar!!!!
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT