Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Hur mörkt än mörkret ser ut
Så har det alltid ett slut
Varje dag går solen upp

Varje steg är start på något nytt
Och innerlighetens väsen
Byter kläder

Hoppet bär åter




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-01 13:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant!
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise