Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer

Önskar att vore fri och fick flyga hem
leker med mig själv för att hitta den jag tillhör och vem
ingen far eller mor för nu har jag blivit stor
krampen i mitt hjärta ger mig enorm smärta
ingen lugn eller ro eller ens någon tro
förvandlad till en skugga av mig själv fullt med sår
min önskan är att det åter ska bli vår
så att jag återigen blir av med dödens bår
sökandet efter frid börjar snart ta slut
jag önskar att jag någon gång kunde hitta ut
men jag tar allt dag för dag
för att hitta mitt gamla jag




Bunden vers (Rim) av 100% Granit
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-01 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit