Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns så mycket jag skulle vilja ...

... säga till dig
jag älskar, bryr mig om
och tycker så innerligt mycket om ...

... men just nu
känns det som om
orden inte infinner sig ...

Kanske det är
för att mitt inre
just nu är alldeles 
för uppfyllt och upptaget av
hur mycket jag saknar dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-01 20:58



Bookmark and Share


  LadyMae
Så otroligt vackert skrivet och väl uttryckt. Du har verkligen fångat formulerandet av denna känsla och inre önskan ypperligt exellent!
2016-08-02

    ej medlem längre
Den kloke söker svaren
Dåren söker kärleken
Den vise lyssnar
Och alla tre bor i samma själ
;)
2016-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP