Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlöst

Ett liv utan sina barn är som ett hjärta som slutat slå
jag har gjort många fel men aldrig mot mina barn
Tycker att det är förjävligt att mammor inte låter barnen träffa sin pappa. Skulle aldrig göra mina barn illa på något sätt. Har aldrig druckit alkohol tillsammans med mina barn....en av få i detta land förmodligen. Mamman har anmält mig för kontaktförbud och hot som givetvis inte blev något. Hon är en patetisk subba med psykopatiska problem och ett narcissistiska problem.Nu har jag fått nog för jag får inte prata med dem eller ha någon kontakt med dem. Det sårar mig djupt och jag vet inte vad jag ska göra med mina känslor längre. Att gråta och gå med tårar varje dag är förjävligt, för barnen är det dyrbaraste jag har. Fy fan för dig din egoistiska padda!!!




Fri vers av 100% Granit
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-08-02 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit