Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billig

Ge mig ett vitt papper så att jag får sjunga en sång
om allt skit du gav mig gång på gång
blodet som dina läppar ger
får mig att le mer för det är inget du ser
ge mig en sida ren och fin
så att jag får skriva att du är ett svin
häller gärna upp ett glas med vin
för att fira din skam med ett glas Gin
jag har mött många blödiga skitar
men ingen som dig som jag nu ritar
låt mig vara och ge barnen frihet
för en kossa som dig är bara ful å fet
ge oss ro så att vi får bygga vår egen tro
eller ska du fortsätta riva oss med din klo
du är ett stort ego med stora problem
med väldigt många men
jag hatar allt du gjort mot våra vackra barn
snälla kan du inte flytta från stan
du är slut
och kommer aldrig mer få ett skjut




Fri vers (Modernistisk dikt) av 100% Granit
Läst 135 gånger
Publicerad 2016-08-02 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit