Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otursfåglar

där skådas otursfåglar med vingar av glas
drömmar om en passerad framtid och glömda ofärdsår
svävande över livet och haven med yviga armar, en tankeatlas, mot land som aldrig kommer nås
för alltid
ankrade




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-02 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin