Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till doft av pors

 

Vattnet ligger stilla 

och blankt

över månbelyst sjö.

 

Bara jag och månen ser

hur hennes kropp

badar i silverljus. 

 

När hon låter 

plagg efter plagg 

falla i strandbrynet. 

 

Sakta drar hon bladen

av porsbusken

och masserar in dem över sin hud.

 

Trollsländan snuddar nyfiken vid ytan 

och bryter spänningen 

för en sekund. 

 

När hon naken 

glider ned under ytan 

simmar jag fram till henne.

 

Hon drar mig till sig

och jag omsluts

av varma mjuka ben.

 

Vi älskar svävande 

och tyngdlösa

i tjärnens famn. 

 

Med armarna runt mina axlar 

viskar hon leende

att hon hela tiden visste att jag var där. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-02 19:18



Bookmark and Share


  Mike
Det måste vara en gudinna som masserar in kroppen med pors. En gudinna som ser och vet allting runtomkring. Otroligt bra skrivet. Ljuvlig poesi som bjuder på natursköna bilder, mystik och är samtidigt väldigt sensuellt.
2016-08-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinneligt
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP