Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När såväl själen som hjärtat ...

... är överens
om att kärleken

som känns är äkta 
och tänder inre ljus
vilka ej går att släcka ...

Då får man nog
gilla läget
även om 
situationen som sådan
innebär oklarhet
och mer känsla och övertygelse
än absolut visshet ...

Kan under tiden
försvåra för den inre sinnesfriden
även när någon frågar hur det går
och man framhärdar 
från djupet av sin själ och sitt hjärta
om än  lite förläget ...

- Lite för stunden komplicerat
men känslan och kärleken i sig
blir blott bara starkare inom mig
i min tålmodiga väntan på 
att den som känns för mig ämnad
ska komma till den punkt i sitt liv
när hon inte längre vill vara utan mig ...

Men just nu fattas hon mig
mer än vad jag ens vill erkänna
vare sig för någon annan
eller dig som läser mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-02 16:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
smärtsamt vackert!
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP