Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva och dö


Dagar och nätter
river upp sår av
djupa brunnar

Tankar
skrämmer mig
om livets
oförutsägbarhet
om skörhet

Oändliga nätter
tomma ögon
Ångest

kväver mig
väcker mig
åter och åter

För att skåda livet i dess
nakenhet

I den mörka natten skälver jag

för att jag lever
för att jag dör




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-02 20:00



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Här berör du mig mycket.
Känner igen mig, sannerligen..
Tack!
2017-09-19

  Anya VIP
JAA! precis så är det. du fångar mig och livet här. Bra!!!
2017-02-17

    ej medlem längre
Ja, vi lever
och är samtidigt
långsamt döende...
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP