Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En drog för ungdomar som ofta förknippas med kriminalitet. Effekten får dig att känna dig totalt orädd och gör dig iskall. Att döden finns där som en risk spelar oftast ingen roll. Allt handlar om Tramadol och dess effekt på dig och dina förlorade år.


Tramadol på bäddar av eld

 



Tramadol dansar i nattens kristalliserade

brännande eldars bäddar 

Visar högt och tydligt att du är dess bästa vän 

 

Bjuder in till färder av illusioner

I förklädda mörka änglars danser

Säger att ni är ett i er kärlek

 

I unioner av ångest och snabba förfall 

I förrädiska vägar bort från verklighetens sanna jag

Formar dig till ett verktyg bland kriminellas världar 

 


Skänker dig ett hjärta av stål 

 



Med ett pris på ditt huvud utan vinster och säkerhet

Dansar Tramadol alltjämt lömskt och stadigt 

 Förtäljer dig om att allt är BRA 

 

 

 

 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-22 19:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tänker på missbrukare här och alla följder som ett pillar kan ge. Jag tänker att många som missbrukar självmedicinerar. Måste ha preparat för att allt ska vara BRA....som du skriver. En viktig text.
2023-09-27

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om läkemedelsmissbruk och dess katastrofala följder.
2023-07-26

  Blomma-Stjärna VIP
när lögnen blir mer åtråvärd än att försöka finna sig en plats och roll i vardagsliv-verklighet
2023-07-23

  Maria Sundelin VIP
Skrämmande och aktuell
2023-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP