Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi


Narcissistens offer

Tankar cirkulerar i en karusell som inte stannar
Saknaden av en illusion där ögat blev blint

Minnen och doften av dig flödar i kristaller
Sårad av dig i mängder i ett fångenskap
Bilden du varken vill se eller möta

Kärlek?

Slagens märken gömmer sig i det mentala, där ingen kan se

Spelet av att bete sig som ett offer, projektionens
försvar, narcissismen som tar över

Det läkande såret är öppet igen och tycks inte läkas på nytt
Du rev upp sår inifrån vilket nådde ända ut till hudens yta,
öppna sår över hela mig

Känslorna skapar vågornas kraft ute i dimmans namn,
en fors når över mig , jag drunknar

Jag ser igenom dig bakom din mask

Lögner växer på träd, falska förhoppningar som
dag och natt

Du försvann på nytt i det okända
Tiden av oss har runnit ut från tidsglaset

Upprepande val gav en effekt utav en avsaknad känsla

Hjärtat är död

Du tar fram din mask, spegelbilden reflekterar en manipulerande sjuk liten pojke

Du flyr men kommer tillbaka i olika tidsskillnader där egot
besöker bekräftelsebehov

Jag hoppas att denna tidsintervall betecknar
att du flytt från mitt liv för gott

Till B




Fri vers av Lavira
Läst 362 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-02 20:05



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Jag fastnar för "en illusion där ögat blev blint", fin bild.


2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira