Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag berättat; att jag skelar?

 

spår av ögon, följer rörelser
dina
fäster en stjärna på din kind

han nämnde inget mer om det
inte ens när jag sa; fa-fa-fa-fa

vände andra kinden till och hävdade

-Inte jag.


far klöv veden från almarna, vintertid brinner
sommaren lämnade ingen skugga, aldrig mer

 




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-02 21:14



Bookmark and Share


  petter rost
Ett omätligt drama i så liten grafisk kropp, varenda rad bär en hel berättelse! Sagolikt, ja men långt utöver vad ordet brukar stå för – detta är i sitt skimmer alldeles verkligt. Du skriver – poesi!
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita