Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag berättat; att jag haltar?

 

mitt högra tonårsben ville vila,
det vänstra skyndade hem till

uthuset, där de dräktiga suggorna
bökade sig
i värmen


jag flåsade med dem där jag kutade
från skolan och hem, på vår torrlagda

grusväg

hjulspåren det enda riktmärket efter


15 kultingar söndertrasade,
och mina obara ben la en hand
om deras trynen och knorrar

 

 




Fri vers (Fri form) av Infinita
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-08 20:50



Bookmark and Share


  Infinita
Ja. Helt klart. Slutet reviderat. Och sen kan man undra vilken stia jag varit instängd i? Ut. Nu. Tack för konstruktiv kritik min vän, ismini!
2016-10-19

  i af apa
men va bra!!!

även om jag i min läsning tycker
det räcker med upp till," trynen och knorrar". sen behövs inte...
2016-10-19

  Blomma-Stjärna VIP
måtte varit en gräslig chock att se de små söndertrasade liven- och värre ändå att inte få någon förklaring och inte få dela sorg och förtvivlan - men få ett sårande och raljerande svar från Far ---- synd om lillflickan - och griskultingarna också!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Infinita
Infinita