Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kom, kommer igen

Det som var borta
i förfluten tid, förintat,
avklippt och kasserat
återuppstod,
nu i detta nu
Murar faller, sköldar
som spricker

Det som försvann,
det som inte längre fanns
Vandrar från huvudet
genom bröstet i en
kokande kittel i maggropen
Jag såg det, jag kände det,
komma igen




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-03 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist