Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär dig dö

Det finns ingen lycka
Det finns ingen bättring
Det finns inget ljus
Bara en illussion som aldrig blir sann
Sluta jaga
Sluta leta
Sluta hoppas
Lär dig istället leva med dig själv

Lär dig dö långsamt




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-03 01:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den bistra verkligheten kan tyckas, men ack även illussioner kan besannas eller genomlevas
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson