Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rikedom


Jag vill aldrig mer bli rik
på någon annans vis
tala inte om för mig
hur jag bör vara,
tvinga mig inte försvara
för jag vill bara vara




Fri vers av Karolina Cerise
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-03 12:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är perfekt som du är, du är rik i dig själv, av dig själv
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise