Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avund mot min vilja

Jag vill skrika.
Avundsjukan svider i hjärta och själ.
Vill visa mig för er, men stöts bort
De är viktigare med andra.
Ringer men ni har aldrig tid...
Försöker få träffa er men då har ni gäster eller några andra viktiga
Jag begär inget...bara vill träffa er...

Jag får står och titta på genom fönstrer och låssas att jag får vara med.
Jag har varken karriär eller barn
Ni är allt jag har...

Jag är nu ett grönögt monster som brinner av avund.




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-03 18:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark om känslorna som däri finns. Ta för dig.
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin