Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra kransar


Min vän
Min älskade vän

Dagar i glädje vi delat
tillsammans
Mitt hjärta är fyllt av
vackra stunder

som jag har fått uppleva
med dig

Nu ser jag mot det
tomma
Som jag ska fylla med
minnen av dig

I det tomma rummet
Ska jag binda
vackra kransar
fyllda av våra stunder
tillsammans

Du finns i blommorna
och träden
I den vackra gryningen
när den väcker mig

Du är vid mig
min älskade
När dagen gryr
och natten vaggar
mig till ro

Du lämnar mig
aldrig
Och jag lämnar
aldrig dig







Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-04 00:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ett uppvaknande kommer gradvis
varje del måste vändas och vridas
accepteras
det är så lätt att falla
och så svårt att resa sig hel
2020-12-12

  Anya VIP
Känns som om döden kommit på besök. en text som griper tag. Nää vissa människor lämnar man aldrig.
2017-02-23

    ej medlem längre
Hjärtesträngar når
bortom tid och rum...
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP