Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd men ändå omtalad

Allt ska vara så fint
Bra utbildning, välbetalt jobb och hög status..
Sociala medier hit och dit.
Berättar om de perfekta livet.

Bakom bakom allt sitter en flicka
Lever på soc, ingen utbildning och arbetalös
Hon är ensam och skriver en rad
" livet leker..."




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-04 01:12



Bookmark and Share


  Zandor
heja fejjan...
2016-08-19

    ej medlem längre
denna var riktigt bra.
2016-08-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
samhället bör vara utformat så att ni allakvinnor garanteras en relativt hög inkomst oavsett vad ni gör

genom olika former av mansskatter kunne detta betalas.
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin