Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängskuggan

lakan
osträckt
på så sätt att
nattkroppens avtryck
ligger kvar

orört

madrassens motstånd
förveckade bolster
ljuset genom gardinglipan
solstrecket över kinden
sängskuggans fall
över tapeten

ostört

lakan
svalnat
på så sätt att
värmen lämnat kroppen
för länge sen




Fri vers av marsvatten
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-04 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten