Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äntligen hel


Självrespekt

Min skugga visar mig självrespekt
Den fångar jag och lägger i min kropp

Min hållning är rak
Mitt huvud högt

Min självrespekt
ser
bortom rummets
trånga väggar

Jag kan andas




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-04 19:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
-bra!
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP