Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ansikten

Min spegelbild visar mig två ansikten
Jag vill och kan
det vet jag

Varför vänder jag mig bort från min
egen lycka

Min ena hälft visar mig ljuset

Min resa börjar nu




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-05 01:10



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Så bra du skriver!

2017-09-04

  Chawa VIP
En underbar liten dikt som andas hopp efter det att den avgörande viktiga frågan ställts. Den modiga sidan tar sats. Tycker om vändningen, den talar till mig...
2016-09-10

  Bo Himmelsbåge
Intressant psykologisk bild av våra två ansikten!

Jaa... varför vänder vi ibland oss bort från ljuset i vårt inre... o låter oss fångas av mörkret... när det är ljuset,
som kan leda oss vidare...?

Frågeställningen i dikten berör o pekar ut riktningen!
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP