Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest


Hela käften är full av blåsor!

Fast hela käften är full av blåsor så måste jag ju bara
berätta, hur jag mår!
Jag vet att ni inte bett om det..
Och fast Hemingway aldrig skulle använda käften
som en synonym för det motbjudande öppenärliga
så verkar jag aldrig få nog av kvalificerat struntprat

Fast hela käften är full av blåsor och det river och sticker och blöder
så måste jag ju bara äta lite mer av den salta maten!
Visste aldrig att livet kunde smaka så salt..
Och fast det aldrig kunde bli för mycket av det goda
så trippar jag på tå till biktstolen och renar mitt samvete

Och fast det är Guds heliga hus så måste jag bara skrika Helvete!
För hela käften är full av blåsor och det gör så ont att svälja sanningen
Jag hade aldrig bett om den..




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-08-05 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth