Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn

och så kom regnet
tvekande och försiktigt, ursäktande, undflyende
lugnt och stilla
en växling i temperaturen, trycket sänks
ingen tvekan längre
aggressivt, ilsket och mullrande
ett crescendo, ett klimax
lugnt
och så kom regnet




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 136 gånger
Publicerad 2016-08-05 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin